2010!

Vårt älskade 2010 är snart slut och de här året har varit som en riktig bergodal bana!!

Vi började året med att ja och min ängel Josefin Sjöö åkte en vecka till Teneriffa och hade skönt!! Vi har många minnen därifrån och speciellt många låtar som påminner oss om den veckan!

Sen var de en vanlig termin med mycket plugg och mycket tid med vännerna innan vi åkte ett stort gäng till Barcelona några dagar!! De var helt underbart, och vi hade såååå otroligt roligt!! Vårat rum med tjejer kunde inte somna på nätterna för att vi skrattade så mycket!! Sen ragga vi killar, shoppade och hade jätte kul!

Sedan blev de sommar och i början av den tillbringade ja mycket tid med kompisar och familj!
Sen åkte ja till Karlberg p2, och de var dem absolut bästa 2 veckorna i mitt liv!! De som inte konfirmerar sig är faktiskt dumma i huvet! Hela ja förändrades till de bättre och man blev säkrade i sig själv och träffade vänner som man kommer ha kvar hela livet !! de är något jag alltid kommer komma ihåg!

Resten av sommaren umgicks ja nästan hela tiden med folk från konfan och sommaren 2010 var verkligen våran sommar!! Love you !!

Hösten började med en ny termin och 9an var tuffare, vi åkte på klassresa på båten Linnea och den resan kommer ja aldrig heller glömma, de var skratt men också mycket tårar ! Båten var egentligen hemsk men de var de som gjorde allt roligt!!
En vanlig höst med bråk,skratt och kärlek

Vintern har gått för fort!! Den var underbar  och blev ännu underbarare!! Ja fyllde år och de blev mycket kalas och sedan var de jul och nu nyår... !

Hoppas ni har haft ett bra år !!!



// lollo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0