nyårsafton!

Ikväll är det nyårsafton!!! :D jag ska spendera kvällen i alla fall med sabina och emelie, men sen får vi se vad som händer ;)
vad ska ni göra ikväll då? ;)

nu sitter jag med sabina och vi har precis fixat i ordning oss och väntar nu på att klockan ska bli kvart i sju för då ska vi åka till v-tuna på middag med barndomsfamiljerna :) myyyyys <3
ha ett bra nyår för det här blir nog mitt sista inlägg 2010 :O eller vi får se om jag hittar en liten dator senare på kvällen ;)
puss på er // Jossan

2011?

Hmm.. 2011 låter fel...!
Ja tänkte berätta om de personerna som har betytt mycket för mig under 2010 !

Josefin Sjöö: Du räddar alltid mina år och betyder alltid lika mycket för mig! Vi är Bästa vänner och har varit i 5½ år! Ja älskar dig och kommer alltid göra !!! Du är anledningen till att ja andas !

Melanie Grunow: Vi var också bästa vänner innan 2010, och vår relation har stärkts och de kommer den fortsätta göra! Du är min Mellebelle, min sol som lyser upp mina dagar!! SKulle aldrig klara mig utan dig !! Jag älskar dig tusen varv runt månen och tillbaka!!

Emma Hedin: Min Arnie, vi var inte jätte nära vänner innan 2010 men vi var bra vänner men inte så nära, nu är du en av mina absoluta bästa vänner och vårt år har vart underbart tillsammans! Ja älskar dig extremt gumman och vi kommer hålla ihop länge !!

Julia Ridderdal: Från vaggan till graven snygging!! Barndomsvänner är vi och vi kommer hålla varandra i handen hela livet ut !! Vi har blivivt tightare  under detta år och de är ja glad över !! Ja kommer aldrig släppa dig ! Älskaar dig av hela  mitt hjärta !!

Theodor Penje: Du kom in i mitt liv i somras och då blev du som en bror för mig och vi umgicks jämt!!
Vi hamnade i trassel i höstas och bråkade en hel del men som du sa : Vi hör ihop! Och ja de gör vi, så vi löste de oh gick vidare ! Ja älskar dig min bror och kommer alltid att göra! Vi är som syskon, vi retas, bråkar och skojjar med varandra men vi älskar varandra mycket och kommer alltid att göra !!

Lina EngströM: Du är ju min syster och vi kommer varandra närmre varje gång vi ses och de kommer vi fortsätta att göra !! Ja älskar dig som min riktiga syster, och för mig är du de också !!!
Vi berättar allt för varandra och har hur kul som helst tillsammans !!

Jonathan Åman: Ja har lärt känna dig i år och du tog snabbt en plats i mitt hjärta, fast på ett litet annat sätt. Vi blev tillsammans den 25 september och de tog slut den 2 november. men ja släppte inte dig utan vi håller ihop fortfarande och nästa år är vårt !! Ja blev hopplöst förälskad i dig och du i mig och vi får se vad som händer nästa år men ja älskar dig MIN snygging!!

Sedan har vi fler folk som gjort mitt år till de bättre och vissa av de är : Elin Söderholm, Sofia Saarm, Simone Cato, Filip Jonsson, Amanda Steen, Olle Andersson, Gustav Säde, Tove Rolin, Axel Haglund, Adrian Fickler, Emma Ridderdal, Josefine Brindell,Henric Karlsson,Melker Forsell, Angelica Dolph och många flera !!

Tack för ett underbart år älsklingar !!! <333





2010!

Vårt älskade 2010 är snart slut och de här året har varit som en riktig bergodal bana!!

Vi började året med att ja och min ängel Josefin Sjöö åkte en vecka till Teneriffa och hade skönt!! Vi har många minnen därifrån och speciellt många låtar som påminner oss om den veckan!

Sen var de en vanlig termin med mycket plugg och mycket tid med vännerna innan vi åkte ett stort gäng till Barcelona några dagar!! De var helt underbart, och vi hade såååå otroligt roligt!! Vårat rum med tjejer kunde inte somna på nätterna för att vi skrattade så mycket!! Sen ragga vi killar, shoppade och hade jätte kul!

Sedan blev de sommar och i början av den tillbringade ja mycket tid med kompisar och familj!
Sen åkte ja till Karlberg p2, och de var dem absolut bästa 2 veckorna i mitt liv!! De som inte konfirmerar sig är faktiskt dumma i huvet! Hela ja förändrades till de bättre och man blev säkrade i sig själv och träffade vänner som man kommer ha kvar hela livet !! de är något jag alltid kommer komma ihåg!

Resten av sommaren umgicks ja nästan hela tiden med folk från konfan och sommaren 2010 var verkligen våran sommar!! Love you !!

Hösten började med en ny termin och 9an var tuffare, vi åkte på klassresa på båten Linnea och den resan kommer ja aldrig heller glömma, de var skratt men också mycket tårar ! Båten var egentligen hemsk men de var de som gjorde allt roligt!!
En vanlig höst med bråk,skratt och kärlek

Vintern har gått för fort!! Den var underbar  och blev ännu underbarare!! Ja fyllde år och de blev mycket kalas och sedan var de jul och nu nyår... !

Hoppas ni har haft ett bra år !!!



// lollo

.

Hallojsan :)
Förlåt att min uppdatering varit dålig men har inte haft tid, vi har ju lov!

Ja har hunnit shoppa och haft en mys kväll me tjejerna och tillbringat en dag och natt i Norrtälje med jonte sen ja bloggade sist. Mysiga dagar som har bestått av mycket skratt och mycket kärlek!!
Imorgon är de nyår.. ett nytt år och nya händelser! Ja hoppas de blir bättre än 2010 har varit !



You are my reason !!

//L

shopping!

i måndags o tisdags shoppade jag lite saker ;)
tänkte visa istället för att skriva
och sen köpte jag också fem andra tröjor :) har tyvärr inga bilder :/
pusss Jossan

lite julbilder :)


*suck* tjejer

tjejer är sååå komplicerade! herregud. alltid ska det vara tjaffs, rykten, skvaller och framförallt DRAMA! förstår faktiskt inte hur alla orkar med så jävla mkt drama ;) jag menar, man får ju inte ut nånting av det förutom typ att man blir ovänner osv!! så jag tycker : skit i dramat! ha kul istället :D ibland känner jag att jag vill umgås bara med killar för de e så jävla simpla!! haha ;) ja, här e lite funderingar av mig ^^ // J

Tisdag

Heej :) idag blev det shopping med tjejerna! Hittade två tröjor på Gina och lite smink från make up store ;) o nu e jag med Melanie o Lollo o vi sitter o snackar om allt mellan himmel o jord ;) mys :) o imorn ska jag träffa Emelie. Vete fan vad vi ska hitta på :p men det blir nåt roligt :d men ska vara social nu puss // j

dag 14- vad hade jag på mig idag?

dag hade jag först på mig: i
Gråa jeans från bik bok
En tröja från H&M
Halsband från pojkvännen
Örhängen från...ur och penn?
thomas sabo armband

sen nu har jag på mig:
samma jeans
en svart blus från gina tricot
halsband från pojkvännen
örhänge från..nånstans ;)

har tyvärr ingen bild :/ kraaam // J

God fortsättning!!

Oj förlåt för att de var länge sedan ja skrev men som jossan skrev så har ja vart i Småland och sedan varit me vänner och har helt enkelt inte haft tid :/

Min julafton var underbar: god mat, härligt folk, underbara presenter och mycket skratt!
En helt fantastisk dag helt enkelt!
Jag fick många julklappar som tex: en iphone, mkt presentkort, kläder, konsert biljett, id-puder och mkt annat :)
Jag var jätte nöjd och är fortfarande!

Mina dagar eller dag i Småland var vell också bra antar jag, fick ännu ett presentkort så imorgon blir de storshopping med mina brudar !! :) <3
Just nu ligger jag och emma i soffan och har kollat om på en film 2 gånger, vi blev förälskade i filmen helt enkelt!!
The Back-up plan med Jennifer Lopez som är så extremt snygg i den filmen !!
NI MÅSTE SE DEN FILMEN!!!



Pusssss// L

dag 13-den här veckan


måndag- idag har jag varit i kaoset i centrum med emelie o carro o jag hittade fyra tröjor :D o sen blir det myskväll med dem

tisdag- ska shoppa i sollentuna centrum med nåra tjejer o sen på middag till farmor

onsdag- vara med emelie o sen middag till nåra kompisar ;)

torsdag- vet itne :P

fredag- NYÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lördag- jadu, sova?

söndag- ha kul : D


?????

om ni undrar vrf lollo inte bloggar e det för hon e i småland hos sina släktingar o kommer hem...äh :P imorgon tror jag? puss // J

god fortsättning!

eller vad man säger ;) i alla fall, igår hade jag asmysigt!! super bra julafton!! :D Fick en cort gitarr bland annat!! :D orkar inte skriva resten av grejerna jag fick men e i alla fall glad över allt, o det kanske kommer lite bilder sen ;) mihihih
ja, typ en sånhär ;)

weheartit.com

det finns en sida som heter weheartit.com och det är så undebart fina bilder där!! här e nåra exempel
Tumblr_lcnrvbbj0i1qf9aqko1_400_largeTumblr_ldwc12beau1qe41xyo1_500_large
M211046118_large

Dagen innan julafton!

Om några timmar är de julafton! Den dagen man väntat på hela året!! HELT SJUKT!!

Dagen har bestått mkt av kärlek, skratt och trötthet xD
Har tillbringat min dag med den underbara Jonathan, vi har haft jätte mysigt och skrattat mycket :)
Sedan har de vell vart julklappar som ska fixas och är inte riktigt klar än.. men snart :)
Imorgon kommer ja tillbringa dagen i Skarpäng med släkten och familjen! och såklart min nya lilla bebis! (kameran)
tror inte ja kommer kunna blogga förens på söndag för på lördag åker ja till Småland och firar jul med pappas familj och släkt :)
PUSS PÅ ER!! // L

JUL!!! : D

OMG! Om mindre än 1 och en halv timme är det julafton :O :D WIHO!! e fett taggad ;) dock saknar jag min älskling som ligger hemma o hostar :( <3

dag 12- i min handväska

hmm...jag har oftast olika saker i min väska faktiskt, men nåt jag alltid har är en parfym och min plånbok (fast den ligger försej i min jacka).
som lollo skrev, det beror på vad man ska göra den dagen ;) så det här blir ett kort inlägg :)
// Jossan

how the days sound

godmorgon! imorgon är det julafton och jag har nästan alla julklappar färdiga, bara två kvar!
okej, vad har jag gjort dem här dagarna då... äh...vi kan börja från i söndags ;) i söndags åkte jag in till stan med pojkvännen o julshoppade lite o så, sen skulle vi äta sushi (som jag skrev förut) men han var för feg ^^ ne, men jag ska tvinga honom testa nångång! så det slutade med pasta för mig o kyckling för honom.
sen på kvällen åkte jag hem till en kompis med lite folk o hade myskväll där ;)
måndags, va gjorde jag då :O äh...jo! jag skulle tagit en spruta för gula febern men dit vi gick gav dem inte den så vi fick vänta tills nästa dag och ta det på norrorts vaccin istället. o sen åkte jag o träffade c igen, o vi åkte först till stan en kortis o sen hem till honom. på kvällen...gjorde jag inget särskilt
i tisdags, åkte jag först o jobbade lite o sen till tc för att ta sprutan med Adrian o det gick super bra ;)
på kvällen skulle jag, min kusin, mamma, mormor, morfar o mormors syster på en konsert o det var faktiskt bra :)
sen igår, åkte jag till tc för att möta upp Lollo o melle, dels för att få min laddare o dels för att shoppa lite ;) sen åkte jag till mörby centrum för att köpa skor, och det blev ett par mörkbruna typ mocca liknande skor. på kvällen åkte vi en strömma kanal båt från stan till Vaxholm med min familj plus min mosters familj ;) det var jättemysigt o kul, värsta kändisbåten :O både alcazar, Linus Wahlgren, o massa skådespelare satt runt oss ;)
och idag ska jag förmodligen på bio med filip o några andra och köpa de sista julklapparna :) och klä granen!
// J

Dag 14- vad hade jag på mig idag ?

Tyvär hann jag inte ta en bild på dagens outfit men vi beskriver den istället, för den var ganska simpel :)

Mörkblå jeans- Gina Tricot
En svart V-ringad t-shirt - H&M
Örhängen- Emmas

Svart mössa- Gina Tricot
Militärgrön jacka - Odd Molly
Svarta Uggs- Shepeirds


de var inte mycket svårare en så! Skrev vad ja hade på mig ute också eftersom ja nästan bara vart ute idag :)
// Lollo

*

Kan fortfarande höra dina ord när du säger : Häng upp den här i fönstret och tänk på mig ibland !!


Vi tänker på dig hela tiden och hoppas du har det bra där uppe !!
Vi saknar dig här nere vår ängel!

/ lollo

JUL !

Idag har ja insett att de snart är jul ju !!? Haha ja e lite efter .. men men :)
Jag var i Täby redan vid 10 imorse med mamma och mormor och shoppade lite julklappar men de blev bara en timmes shopping med de och sedan fick ja skjuts till Melanie som väntade i Täby centrum, och vi tillbringade 5 timmar i centrumet och köptee julklappar ! Så nu är jag helt klar, och nästan alla är inslagna och klara redan :) Duktig jag är!! :D

Efter min shoppingtur var jag trött men de blev att ja fick klä julgranen och sedan slå in alla julklappar så nu är jag ännu tröttare .. ?
Fick precis ett sms av jossan där de stod att hon sitter på samma båt som alcazar och Linus Wahlgren ? :O
Första frågan blev: Vilken jävla båt ? :O
Andra frågan blev : Vartfan är du påväg?
Tredje frågan blev:Hoppas du går fram och hälsar ?
Okej tredje frågan var vell inte en fråga men ändå xD
Nu är de julstämmning !!!
Puss// L

dag 11 - mina syskon

jag har två syskon, Jonathan som är 21 och Johanna som är 18 ;) så jag e yngst.
min bror bor i linköping nu, eller han pluggar där men kommer hem ibland på helgerna o loven :)
o syrran går sista året på STEG (Stockholms estetiska gymnasium) och där trivs hon jättebra :)
jag o johanna har en bra relation och snackar om allt typ, medans min brorsa o jag inte har lika nära relation, men det beror nog på ålderskillnaden. men vi bråkar inte direkt utan vi har nog samma relation som lollo o jocke ;)

dag 12-13

Dag 12- i min handväska

Jag brukar inte ha så mkt speciellt i min handväska. Jag brukar alltid ha med mig mitt smink och en liten nessesär med smycken och så har jag alltid en liten nessesär med parfym och handkräm. ää sen så har jag vell olika saker i väskan, ibland skolböcker, ibland kläder. De beror på vad ja ska göra just den dagen. Juste, ja glömde en grej, min plånbok är alltid med mig i väskan!

Dag13- den här veckan

Den här veckan har varit alltifrån hemsk till toppen, vi har haft skolavslutning, ja har fyllt år, ja har haft magsjukan, ja har sjungt i kyrkan. Men den har mest varit bra faktiskt!!
Vi firade min födelsedag 3 dagar i rad och de var hur kul som helst men ja är ganska glad att de är över :)
Vet inte riktigt vad ja ska skriva om den här veckan förutom att den har vart fylld med överraskningar !!


// Lollo

Mår mycket bättre

Idag mår jag mycket bättre och imorn kommer ja inte tillbringa dagen hemma för de är jag så trött på!!
Imorgon blir de julshopping, men vet inte med vem.. men de löser sig !! Jag ligger riktigt efter med julklapparna men de ska ja fixa imorgon!
Just nu skulle jag verkligen behöva komma bort en vecka eller 2, bara ta de lungt och få tänka !!

// L

pluggis!

nu har jag bestämt mig. I vår ska jag satsa på skolan som fan för att kunna välja gymnasium efter vad jag vill och inte efter mina betyg ;) så pluggis here I come! sen har jag också bestämt mig att jag ska lära mig en låt på piano som heter "footprints in the sand" :)
ska skriva ut ackorden på en gång o börja öva ;) såå puss på er // J

Jullov!

Eftersom de är jullov nu så kommer inte bloggen gå i första hand utan den kommer efter alla vänner och aktiviteter. Men ja ska försöka blogga så mycket som de går ändå !
Jag är faktiskt magsjuk och mådde jätte dåligt imorse men ja mår redan bättre så hoppas på att vara frisk på onsdag, så mina planer för julklapps shopping idag förstördes så de blir de på onsdag ist.
Igår  var jag hemma hos Emma och vi gick hem till en killkompis på kvällen där flera från våran skola var(eftersom de nästan bara är vi som fått jullov än)
Vi hade jätte kul och de blev mycket skratt!!

Nu är mina krafter slut och orkar inte blogga mer men gör de kanske senare igen !!


Jag vill bara säga tack en gång till, till mina änglar som gjorde min födelsedag hur bra som helst! TACK

/// L

dag 10- min outfit

min outfit idag är:
Svarta tights från H&M
Grå tunika från H&M
svart/silvrigt långt halsband från H&M
Vita örhängen från Gina Tricot tror jag ;)
så, ja det e en H&M dag idag ;) haha
orkar inte lägga upp en bild utan ni får använda fantasin!!
// J

min dag

idag ska jag åka till stan med min älskling och shoppa julklappar o äta sushi, som han aldrig ätit förut!! :O han har missat nåt så otroligt gott ;) haha
puss // J

Dag 11- mina syskon

Är nog igentligen på dag 13 eller något men har hoppat över de några dagar så vi kör därifrån vi var!

Jag har en riktig storebror som heter Joakim Westin och är 18 år, han är som en storebror helt enkelt: överbeskyddande, vimsig, social !  Han och jag har aldrig haft en sån relation så vi bråkar om saker utan de blir kanske något små tjafs ibland men de brukar lösa sig inom en timmma. Fast vi har inte heller haft en sån tight relation så vi berättar allt för varandra utan vår relation är någonstans mittemellan, vi har kul tillsammans och har samma dåliga humor oftast!
Han är min bror och de är klart han betyder allt för mig även hur dumma grejer han än kan göra eller hur taskig han än är!
Hittade ingen fin bild på honom som var passande så de blev den här från hans jobb på grönan!
För ungefär 2-3 är sedan fick ja 3 bonus systrar som i nuläget känns som mina egna systrar!!
Vi kan börja med den älsta:
Amanda Engström är 20år och är den älsta av mina  bonus syrror. Jag tycker hon är hel ball och hon har helt sin egen stil som ja verkligen beundrar! Just nu bor hon uppe i Mellansel och pluggar och har bott där i snart ett och ett halvt år. Vi har inte så bra kontakt som jag har med mina andra systrar men de är nog bara för att hon är äldre och bor borta, Men jag älskar henne!!!!

Josefine Engström: Är 18 år och den mellersta systern! Hon och jag har en bra kontakt och vi träffas varannan helg, Hon är jätte härlig och trevlig! Hon är verkligen som min riktiga syster! Jag älskar mitt svetto!!!!

Lina ENgström: Lina är 15 år och bor ockkså hos oss varannan helg och hon är verkligen som min riktiga syster !
Lina och jag är som två  tvillingar som delar samma intressen och är bästa vänner samtidigt! Vi berättar allt för varandra och har alltid roligt tilllsammans!! VI delar musik intresset och killarna såklart, men vi är totalt lika  fats inte på utsidan tyvär .. :/
Jag älskar henne som mitt riktiga syskon och hon är som de för mig också!! skulle inte klara mig utan hennne!!!! <3


Josefine och Amanda

Lina <3

// LOLLO

dag 9- min tro

innan jag åkte på konfermationsläger i somras visste jag att jag trodde på nånting men inte på vad. efter två veckors snack om gud och jesus var jag säker. Jag tror inte på gud o jesus men jag tror på ödet, kärleken och att allt som händer har en god mening, även fast det som händer är hemskt och tragiskt. som med tsunamien i Thailand, jag tror att meningen med det var att få folk att tänka att vi inte ska ta livet för givet utan vi ska leva varje dag till fullo och inte hacka upp oss på småsaker, för någonting kan hända när som helst och du dör... jag vet att det är hemsk,  men saningen är hård!

kärlek
är något stort för mig. att vara kär är helt underbart!! Dock kan du bli sårad på en sekund och det svider riktigt jävla hårt! Men jag tror att det finns någon för varje person! nu kanske ni tänker "men de som lever ensamma då??", då svarar jag att det är meningen. dem ska inte leva med någon på det sättet, utan de har sina vänner och sin familj!!

men nu tror inte jag att ni orkar läsa mer så puss på er! // J


t,f,l

ja som ni har läst har jag både torsdag, fredag o idag umgåtts med lollo ;) o sen har jag också haft skolavslutning! :D o där sjöng jag "viskar en bön" med Adrian ;) o vi satte allt! :D

nu sitter jag här med en glad louise o en trött lina som halvsover. vi ska väl se nån film eller nåt för alla e slutkörda, blev inte så mkt sömn inatt

men först tänkte jag skriva "dag 09"

puss // J

överraskningar!

Jag har vart dålig på att blogga de senaste dagarna bara för att de har hänt så mkt grejer hela tiden men nu kör vi en uppdatering!
I torsdags: på min födelsedag blev de volleybollturnering i skolan och sedan blev de en fika i Täby centrum med mina brudar och sen kom mina första överraskningar som var, två fina berlocker  från Tomas Sabo och att Jonte kom och höll oss sällskap en stund!! De betydde jätte mycket för mig, tack mina älsklingar!!
Sedan blev de middag på TGI Friday i stan med min familj.
I Fredags: Hade ja en kvarts lektion och sedan åkte jag och en tjej liga hem till Elin och fixade oss innan vår skolavslutning! Skolavslutningen blev jätte fin och min och jossans solo sånger gick toppen!!
Sen satte ja mig i bilen med Lina och Mamma och trodde att jag var påväg hem men de var ja tydligen inte, Jag fick en ögonbindel på mig så fort ja satte mig i bilen och sedan åkte vi runt i bilen minst en timme innan de drog mig ut ur bilen, och då kom ja in till jossan där mina älsklings brudar ännu en gång överraskade mig med en fin middag och en Theo som var med oss. de blev en jätte rolig kväll med mycket skratt! :)
Och dagen har också bestått av firande för idag kom min släkt och vi har haft en fin middag med vänner och skratt i timmar! Jag fick jätte fina presenter och bäst av allt var att jag fick en SYSTEM KAMERA!!!
Jag är så glaaaaaad !! Helt sjukt!!
Oj oj nu blev de ett långt inlägg men ja tror ni orkar läsa de ändå :P <3
PUSS// en glad louise !

dag8-ett ögonblick

heej <3 som sagt har det varit ganska stressigt dem här dagarna så jag har inte haft tid att blogga ;) men här e jag :D så jag ska skriva om ett ögonblick...hm...det var ganska svårt att välja....

ett ögonblick jag aldrig kommer glömma är när jag fick min systemkamera!! Jag var sååå sjukt glad, och om ni inte redan vet det så ÄLSKAR jag att fota (dock e jag lite dålig på att lägga upp dem^^). det är naturen jag älskar att fota!!


15 år !!!

IDAG FYLLER JAG ÅR ! :D

Mina föräldrar kom in till mig vid 6, och sjöng med tårta och allt. Fast innan de kom in i rummet råkade de sätta på brandalarmet så ja vaknade fast "lossades sova" när de kom in.
Jag har fått presenter, men kommer få ännu fler när ja firar med släkten på lördag :)
Några saker ja fick var en jacka(som ja verkligen ville ha), lite blusar och mer små saker :)
Dagen blir nog inte så speciell tror jag, först har ja en lektion och sen har vi bara Volleyboll turnering och sedan blir de fika me flickorna och middag me familjen ;)
Lite större nu va ? :)
PUSS// L

stress!

samtidigt som jag vill skratta, vill jag gråta, skrika, kramas, sprida glädje, hata, älska! Jag känner så otroligt många känslor just nu! Vet inte varför faktiskt. Jag vill så mycket i livet, men har inte tiden som behövs känner jag! "Ja" är mitt ord till allting just nu, om någon behöver hjälp säger jag ja, om någon vill umgås säger jag ja, även om jag inte har tid!! För om jag säger nej känns det som om jag sårar den eller nåt. Jag får verkligen panik! Nu när jag läser det här märker jag att det ser ut som om jag inte vill göra allt, men det är just det jag vill! Jag vill vara med alla och hinna göra allting!! Vet inte hur jag ska göra för att det ska bli bättre :( men... det kommer kanske med tiden...som jag inte har...
aja, vet faktiskt inte varför jag skrev det här men nu skrev jag det. punkt slut :)
// J

förklaring!

nu har jag slängt in två dagar som jag missat ;) och idag ska jag skriva om ett ögonblick, men först tänkte jag berätta lite mer om varför jag inte hunnit blogga på två dar :)
som jag skrev var jag med min älskling igår och i måndags, och inte har man då någon tid att sitta framför datorn o blogga? man vill ju umgås med honom, inte med datorn ;). I tisdags var jag även i Täby centrum och försökte hitta en avslutningsklänning med emma o lollo. Hur gick det? jo, det gick SÄMST! seriöst, jag hittade INGENTING jag gillade :( men men... det blir nog bra till slut!
sen e det ju det här med skor... vad f*n ska man ha för skor på sig!?

dag 7- min bästa vän

det här e ju då väldigt svårt eftersom jag inte bara har EN bästa vän utan flera.
Lollo- det e ju då hon jag har bloggen med ;) o hon har varit min bästa vän sen vi gick i fyran o kommer vara det livet ut <3
Emelie- vi möttes i sjuan på den skola jag går på nu och i början var vi väl vänner men inte så mkt mer ;) o nu e vi bästa vänner!!! och det e jag superglad över <3
Emma - vi möttes i lågstadiet, men visste inte vilka vi var typ. men sen i sjuan möttes vi igen men kände inte varandra så jätte bra ;) o sen i åttan blev vi bästa vänner!! <3 o det e überbra <3
Sofia- henne har jag känt sen.... äh.... LÄNGE! tyvärr bor hon i småland :( men det funkar ;) o vi kommer alltid hålla ihop, men på avstånd :(
Sabina- hon har varit min bästa vän sen hon föddes!! och vi gör mycket tillsammans och har alltid kul! :D <3
Tove - har också varit min bästa vän sen hon föddes ;)! och tyvärr träffas vi inte så jätteofta :'( men det får vi se till att ändra på!
Melanie - vi har känt varandra sen 6an men blev inte bra vänner förren nu i nian ;) eller sommaren från åttan till nian ;) men det e jag glad över! <3
sen har jag alla mina underbara vänner som jag är hur glad som helst över att ha!!! som alltid finns där för en i alla väder! hoppas jag lyckas ge er tillbaka!
puss på alla underbara människor! <3


Dag 9-10

Igår skrev ja tyvär inget "dag inlägg" för de handlade ändå bara om min tro men ja ska försöka skriva lite kort om de och dagens tema!
Min tro:
Ja tror igentligen inte på någon gud eller något sådant men i somras var ja på konfirmationsläger och de är ganska svårt att komma hem därifrån efter 2 veckor och inte tro på något alls. De e klart att efter 2 veckor där började ja tro på något men ja vet inte riktigt vad faktiskt .. Men en liten del av mig är nog kristen och den delen tror nog på något men kan inte riktigt sätta ord på vad ..


Dagens outfit:
Orkar inte ladda in en bild, men idag hade  jag på mig :
  • Jeansleggins från Vero Moda(de som ser ut som riktiga jeans)
  • Ett svart linne från Gina Tricot
  • En svart blus från H&M
//L

dag 06- min dag

haft skola ;) inget speciellt har hänt direkt ;) o sen efter satt jag o lyssnade när de som ska sjunga på skolavslutningen sjöng (jag ska ju då inte sjunga eftersom min röst har cepat sig, o det kommer nog ta en till vecka innan det blir bra tyvärr :/) och sen haft gambiamöte eftersom jag ska till gambia!! :D
//J

5 timmar och 20 min

Nu är de 5 timmar och 20 min tills de är min dag! Gillade starkt amandas förslag om att ja fortfarande är "fjortis" så ja borde ju göra något av de, så hennes förslag var att ja skulle åka till Täby centrum och gå runt lite och sedan hänga på Donken ! ;)
Så blev de inte riktigt utan ist är jag hemma och sjunger så huset skakar! Haha nej men ja sitter här i min säng och sjunger och pratar med en kompis som betyder extremt ! <3
Ska nog bara vara hemma ikväll och vänta på att de blir torsdag :) <3
Togs för typ en vecka sedan ! <3

PUSSSS// L

hemskt ledsen!

heeej allihopa! jag e hemskt ledsen för att jag inte bloggat på två dagar nästan, men har varit med min käre pojkvän ;) så har liksom inte haft tid ^^ men jag skriver mer imorgon <3 för ska gå o lägga mig nu ;) ¨
puss <3 //J

Dag 8 - ett ögonblick!

Jag tycker de är väldigt mycket känslosamma ämnen på bloggen nu för tiden och ja tänkte skriva om ett känslosamt  ögonblick också men nu ska ja strunta i de pga att de vart för mycket av de helt enkelt.

Ja ska berätta om ett ögonblick jag minns för att de inte var så länge sedan, men just den stunden hade ja en underbar känsla i mig och ja kände mig hel!
Jag går i musikalgruppen i skolan och varje år jobbar vi med att sätta ihop en stor musikal del på skolans vår show och förra året hade vi 3 teman som var : * Chicago, * 80-tal och *Bond.
Jag fick vara med i 80-talet och i Bond och ja kommer aldrig glömma när ja stod mitt på scenen när låten innan min slutade som var Jossans och Lisas. Då kände jag hur mitt adrenalin och min nervositet började bubbla i magen, och sen gjorde jag hela mitt nummer och ja har nog aldrig lett så brett som när ja var klar, då var ja så extremt nöjd me de jag gjort och när ja hörde alla mina vänner sitta och applådera och skrika på sidan av scenen blev ja ännu gladare!
Jag kommer nog ihåg alla gånger jag stått på en scen för de är en sån j*vla kick för mig och ja älskar de !!!
Skulle kunna göra de hela livet ut, fast tror inte riktigt de blir så .. men vi får se :P

Från detta nummer! ja bjuder gärna på mig själv, annars hade jag aldrig gått upp på Tibble-teater scenen så där !

// L

Lucia !

Glad Lucia på er (säger man så ?)!
Idag är de lucia och vi vår och kollade på ett lucia tåg imorse som hölls av våra femmor i vår skola, de var vell bra för att femmor gjorde de faktiskt.
Sedan har de vell bara varit en vanlig seg måndag.. Hade ett matte-A prov idag och de gick uselt !! men de skulle inte påverka våra betyg så de e lungt :)
Tisdag: vanlig skoldag -.-
Onsdag: Vanlig skoldag -.-
Torsdag: Volleybollturnering hela dagen (min födelsedag)
Fredag: Går i skolan till 12:00 och sen vid 4 har vi avslutning i kyrkan!
Jätte skönt verkligen, med bara 2 skoldagar kvar!! :)
Saknar sommaren och värmen !! <3

// L

Dag 7- Min bästavän

Jag har inte en bästa vän, ja har 3 bästa vänner och flera vänner som betyder riktigt mycket för mig!
Jag har 3 brudar som är mig närmst och ni vet vilka ni är snyggingar!!

Ni är underbara, de är med er 3 ja kan vara mig själv, ja kan berätta allting för er!
Jag älskar er så extremt mycket och ja vet inte vad ja skulle göra utan er flickor ! Ni ställer alltid upp för mig, vad de än är och jag kommer aldrig glömma när ja inte klarade av att gå till skolan för att ja var ledsen och då sket ni i skolan och åkte hem till mig för att få mig på bättre humör ! ni får mig alltid att skratta och ni får mig att må bra!
Ni 3 är mitt allt !!
Jag skulle kunna göra vad som helst för er, ja älskar er över allt annat mina änglar!!



Men ja har flera vänner som också finns väldigt långt in i mitt hjärta och ja älskar er alla!!


Alla ni betyder så mycket för mig, ni har förändrat mitt liv!!

//L <3

dag 5- vad är kärlek?

oj shit, det här var ju då inte lätt... kärlek e ett ord som betyder väldigt mkt, men kärlek för mig är mina vänner, min familj, min pojkvän, rent ut sagt de människor som finns i mitt liv. som lollo skrev förknippas kärlek med ordet älska, och älska är ett starkt ord tycker jag. det ordet använder jag bara när jag verkligen känner att jag älskar någon. Kärlek är något varje människa behöver känna och uppleva...
vet inte riktigt vad mer jag ska skriva utan att det ska bli för personligt. så det här får räcka.

men det här e min syn på kärlek.

Tumblr_ldbhl8izlz1qejiczo1_500_large
kram // J

hjärta eller hjärna?

Har precis kommit hem från Åkersberga, vi hade en riktigt mysig kväll igår och umgicks me sköna människor! En lyckad kväll helt enkelt !!!

Jag skulle behöva era åsikter !!
Ska man följa sitt hjärta eller hjärnan..? Förra gången följde ja hjärnan och de slutade i kaos.. men ja vet inte riktigt! Jag beundrar Jossan som faktiskt just nu bara följer sitt hjärta! Hon skiter i vad alla säger hon bara gör de som känns rätt!
Det handlar inte om att finna den person man vill gå till sängs med. Det handlar om att finna den man vill vakna upp med. Det handlar inte om att finna den man vill leva tillsammans med. Det handlar om att finna den man inte kan leva utan. I världen är du bara någon, men för någon är du hela världen!



//L

julmust, godis, kakor, bullar

heej :D idag vaknade jag hos carro o vi fixade iordning oss o sen drog till v-tuna o köpte lite smått o gott ;) o drog hem till emelie som en överraskning, eftersom hon har opererat sitt knä så kan hon inte gå så mkt :P så nu sitter vi med ubergulliga samuel!! :D
emelie ;)


dag 4 - det här åt jag idag

jaa...men det här e ju intressant -.- NOT!!! men men.. jag åt en lussebulle till frukost på marknaden (hann inget annat) äh o sen lunch o sen.. typ inget :P så snart blire middag (tacos) :D sååååå intressant -.-

julmarknad + julbak

heej allihopa! :)
idag gick jag upp tidigt o åkte till steninge slott med syrran, mamma o mormor! hur mysigt som helst!! :D o sen åkte vi till ica maxi, o handla lite andra saker ;) när vi kom hem började vi julbaka!! med massa levande ljus tända o härlig julmusik ;) o nu e jag med käre carro ;) vete fan vad vi ska hitta på ikväll :P antingen fest i täby eller träffa nåra kompisar :) vad ska ni hitta på då?


sööööööötaste ever!! <3

Dag 6- Min dag

aa den kan ni ju läsa om i inlägget under :) // L

GLAD !!

MIN DAG HAR HITILTS VARIT GRYYM!! :)

Imorse sa jossan: Idag kommer bli en bra dag, ja känner de på mig!
Och de stämde verkligen! Idag lyfte en stor tyngd från mitt hjärta och ja har nog aldrig blivit så här lättad någonsin! Jag har väntan på de i månader!!!!
Idag har ja och emma varit och julshoppat, fast tyvär hittade jag bara present till min syster men Emma hittade alla sina så vi lyckades ju med något!
Snart kommer emma och hennes mamma och plockar upp mig och då ska vi hem till Emma och fixa oss lite innan vi ska bege oss tillsammans med Melanie till åkersberga!
Jag och Dogge-mannen i somras :)
// L

goodnight

godnatt folket! ha en bra natt ;) haha
vi höres imorgon puss o kram // J

dag 3- mina föräldrar

Jag tänkte börja med min mamma, hon är en helt underbar mamma som jag verkligen älskar! Hon har humor, vet hur ungdomar fungerar, lyssnar och förstår för hon har själv varit ungdom! Hon är lite som en av mina bästa vänner för vi pratar om det mesta! Jag älskar henne och är hur glad som helst att just hon är min mamma!
Sen har vi min underbara pappa också, dock lite knäpp ;) haha, så där ser man vart jag har fått det ifrån! Han pratar jag dock inte lika mycket med om såna saker, men kom igen han e kille ;) men honom älskar jag också extremt mycket och är hur glad som helst att han är min pappa!!
både min pappa och mamma har gett mig så mycket kärlek och glädje i mitt liv! och jag vet inte vad jag skulle göra om någon av dem försvann!!!!! vill inte ens tänka på det...

Dag 5- vad är kärlek?

Kärlek är ett ord som väcker många minnen och tankar och de gör de även för mig. Kärlek är ett speciellt ord som får mig att tänka på mycket!
Kärlek för mig är vänner, pojkvänner, familj, släkt och mycket annat, Folk som betyder mycket för mig! Men de kan även vara kärlek till en sak som tex en mobil, dator ?

Alla vet att man känner extrem kärlek till sin familj och då även jag, men min kärlek till mina vänner är nog den ja tänkte på mest när ja såg vad dagens inlägg handlade om. För den betyder så extremt mkt för mig !!
Utan vänner kommer man ingen vart i livet, ja hade aldrig klarat mig utan mina vänner någonsin !!!

Ja vet inte vad ja skriva riktigt för kärlek är ett sånt stort ord, de är ett ord man använder i många sammanhang, Kärlek är ofta förknippat med ordet älska och de ordet använder ja bara när jag verkligen menar de.

Jag tror jag inte kan få ihop mera, eller jo jag kan få ihop mkt mer och de är där problemet sitter, ja kan skriva hur mkt som helst om kärlek så nu slutar jag innan de slutar illa :) <3



Puss// L

Najjjssss

TJINGELING!!!
Nu sitter vi som två muppar här och flummar sönder...... xD  Och jossan e omogen för er som inte redaaan visste det !!Vi har haft en naajsig dagis i skolan och vi fortsätter vår kväll i Täby kyrkby!

pussssss fårn oss på andra sidan !!!!!!!!!!!!!!!!!




pojkvän <3

Jaha, idag den 9 december 2010 har jag blivit tillsammans med en underbar kille och jag hoppas det kommer hålla LÄNGE!! <33 vi har varit med om mycket motgångar, så jag hoppas att ingenting förstör det här nu!! <3 <3

Dag 2 - Min första kärlek

Jaha...det har var lite komplicerat ^^ men min första kärlek var en kille (som jag inte kan nämna namnet på), och han var jag helt fucking kär i men kunde inte berätta det för honom :( dels för att han hade flickvän och dels för att han var min kompis bror.....så fort jag var nära honom ville jag bara kyssa honom! och hans parfym, den luktade helt sjukt gott! jag var verkligen kär... men det var över ett år sen! och nu är jag kär i någon helt annan! nämligen min pojkvän!!! <3 <3 vet inte riktigt mer vad jag ska skriva...vill inte berätta för mkt :)

Dag 4

Idag ska ja igentligen skriva om vad jag har ätit idag men de skiter jag i för de fiinns inget intressant med de alls!!
puss//L

Min önskan i år.

Vet att många av er inte har med de här att göra och vet att många inte kommer fatta men måste få skriva av mig...

Jag har en önskan i år och de är att du säger att de är okej! Att allt är okej för din del och att du bara skulle vara glad för min skull. Och ja fattar inte vad jag ska göra för att få dig att inse de!! Och många säger att jag ska lämna dig för att de knappt finns någon Lollo kvar längre på grund av att jag lägger all min orka och styrka på dig..utan att få någonting tbx..
Jag vill bara ha ett okej så jag kan följa mitt hjärta men så länge du inte säger okej kan ja inte de..För jag kan inte göra de utan din tillåtelse en gång till..
JAG HATAR DE HÄR!
Jag har satt mig själv i en sån sits där jag inte kan göra någonting.. Jag kan vänta på att antingen du kommer och säger okej eller får ja vänta på att mitt hjärta ska känna något annat..
Jag vill ha ett okej, de är allt jag begär! Ifall ja skulle få de skulle jag fort som fan ta upp telefonen och följa mitt hjärta men ja vågar inte utan att ja vet att de e okej.
Men du skulle aldrig någonsin göra de för mig! För  du gör aldrig något för mig, du skiter i mig totalt, Och ja orkar inte mera!!
Du vet inte ens vad jag känner för ja har inte haft en chans att berätta de  för dig för vi är så jävla upptagna att prata om dig hela tiden!!!  Funderar på att göra de endå en gång till.. för snart orkar ja inte.. vår vänskap försvinner! och när den gör de så vill ja kunna följa mitt hjärta utan att ha dig som klagar brevid mig!!

/L

Iphone ?

Fick precis reda på att min mobil går ut på lördag :/ asså att abonemanget tar slut så nu måste jag fort hitta en ny och de e SKIT SVÅRT!!
Jag är en Sony Ericsson älskare och har alltid varit, för de mobilerna är enkla och alla förstår dem men varje person jag frågar om råd nu säger IPHONE! Men ja e liksom ingen Iphone person om ni fattar vad jag menar ? Men jag vet inte, om ja fick välja skulle jag vilja ha en vit iphone3 och de säljs fortfarande så tror de blir en sådan men har ingen aning :/ <3
Snälla skriv vad ni tycker och om ni har någon annan mobil som e snygg och bra !?
BEHÖVER HJÄÄÄÄLP!!

Puss// L

julkalender

vill ni vinna lite allt möjligt??? gå in här då!! bästa julklappar ever!!
kram // J

dag 01- om mig

Jag heter Josefin Anna Karin Sjöö och är fyllda 15 år. Bor i täby med min familj som består av pappa Bertil, mamma Helene, Bror Jonathan, syster Johanna o sen min lilla kanin Malte ;). Jag älskar att sjunga och lever bland annat för det!! Älskar också att bara få vara mig själv!! nåt annat jag lever för är mina vänner, jag sätter alltid dem i första hand och försöker vara en sån bra vän jag bara kan!! den enda sport som intresserar mig är nog dans :) ÄLSKAR DET! fast tyvärr har jag slutat :( ähm...jag kan verka som en ganska stark person med bra självförtroende o självkänska, men tyvärr har jag inte det :/ men jag kämpar vidare och försöker!! jag e en extremt social person, dock inte med människor jag känner mig obekväm med ;) jag e en ganska känslig person, kan ta åt mig saker även fast jag inte vill det, och älskar att ge kärlek! :)
skolan jag går i heter Enhagen, täby friskola ;) och i vår ska jag börja söka till gymnasium så vi får väl se vart jag hamnar ;) tror inte det var så mkt mer om mig faktiskt... :P
puss // J

Dag 3 - Mina föräldrar

Min mamma heter Karin och är en glad person som är absolut en av mina bästa vänner ! Jag har alltid varit "mammas flicka" och vi är väldigt lika både på insidan och utsidan. Hon får mig att känna mig trygg och hon gör mig glad. Våran relation är jätte bra och jag kan prata med mamma om nästan allting som finns!

Min pappa heter Micke(Michael)  och är en bra pappa! Vi är inte jätte lika på utsidan eller insidan faktiskt de ända jag har "ärvt" från honom är mitt hår, de är tjockt och choklad brunt.  Våra intressen är inte heller speciellt lika föutom godis och gossip girl! haha ja, min pappa kollar på gossip girl!!

Mina föräldrar skiljde sig när jag skulle börja 6an och nu bor jag varannan vecka i solna hos mamma och varannan i Täby Kyrkby. Jag är ganska glad att de skiljde sig för jag älskar min bonus pappa och mina bonus systrar väldigt mycket! Mina bonus systrar betyder ju extremt mycket för mig och de känns  som om jag känt de hela livet!

Jag har inge mer att säga än att jag älskar mina föräldrar!! <3


mamma & jag
Pappa & jag
// L

Dagy

Idag har varit en bra dag jämfört med gårdagen och jag har helt  enkelt varit gladare. Och en sak jag kommit fram till är att JAG KLARAR MIG UTAN DIG I MITT LIV! Som Emma sa: Du drar ur min kraft ur mig  och nu har jag snart ingen kraft kvar längre... Fast jag vet själv att jag kanske inte klarar de utan dig ... Men vi får se hur de går !

Okej dagen har bestått av skolan, en stund i Täby centrum för att Melanie skulle kolla på skolavslutnings klänning, och en timma på Danderyds gymnasiums öppna hus. Jossan skrev ju tidigare att hon inte gillade de men jag e helt tvärtom, jag kände mig som hemma. De passade mig helt perfekt!!
Jag ska verkligen söka iallafall men sen får man se ifall man kommer in eftersom jag vill söka till estet(sam) och där är det ju en prov audition .. :S
Jag är nöjd att jag har hittat något som ja vill gå för innan var jag helt lost!!
Men men nu ska ja sätta mig och knepa på den 3:de texten som handlar om mina föräldrar :)
// L

livet

ja, ni har förmodligen sett att lollo håller på med det här o tanken var först att jag skulle börja nästa månad ;) men jag börjar nu istället :P här e listan :)

Dag 01 – Om mig 
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

miss, falling


texter från miss you & cant help falling in love with you

I know i told you i don't feel the way i used to I
know i said things that were hard to accept from
me But please believe that now tha pain's catching
up with me Tell me how can i make you see That,
baby, all the pain i've caused, i'm making up for
it now And i've had some time all to myself and i
think i've figured it out



Wise men say only fools rush in
But I can't help falling in love with you
Shall I stay
Would it be a sin
If I can't help falling in love with you
Like a river flows surely to the sea
Darling so it goes
Some things are meant to be
Take my hand, take my whole life too
For I can't help falling in love with you


dagy? nee..tror inte det ;)

jaha...idag har jag varit på Dagy (danderyds gymnasium) och tittat lite o resultatet e: inget för mig!! :P haha
förmodligen kommer det bli Marina Läroverket...men vi får väl se ;)

Dag 2 - Min första kärlek

Jag tycker de här är jätte svårt men vi får se hur de går ..
Jag har vart kär förut men då var de inte riktigt på riktigt, eller jag trodde väl de då men så var de inte, för första gången jag var helt förälskad var inte länge sen utan bara för nån månad sen i min dåvarande pojkvän Jonathan.
Jag hörde massor om honom av en av mina vänner och då skrev jag till honom på facebook, och de är både han och jag väldigt glada för idag. Vår relation utvecklades väldigt mycket på facebook och på telefon, sedan när vi träffades var de kärlek vid första ögonkastet. Jag kommer ihåg den första gången vi träffades, de var otroligt! Jag var så glad!
Vi blev tillsammans den 25 september 2010 och de var en underbar månad som vi hade tillsammans. Han gjorde mig verkligen glad och de gör han även idag. Jag var totalt förälskad i honom och saknade honom så fort jag gick en meter ifrån honom! Vi bor ganska långt ifrån varandra och de påverkade såklart vårt förhållande men vi klarade de ganska bra faktiskt!
Men allting har ett slut och tyvärr hade vi också de.. Vi var tillsammans i en månad och 8 dagar och de var en av de mest underbara tiderna i mitt liv!
Vi är fortfarande vänner och pratar varje dag nästan och han betyder fortfarande väldigt mycket för mig!


// Lollo <3

sluta blunda!

jaa...snart e det jul...med vänner, familj, kärlek, omtänksamhet, ärlighet, beundran, barnslighet, lekar, skratt, nubbe (inte för mig då:P), massa god mat, julmust, presenter, julpynt, lysen, tända ljus.. ja ni fattar vad jag menar?? o det e så jävla härligt! o grejen e att jag har börjat tänka så jävla mkt o börjat uppskatta det jag har <3
jag menar, tänk på dem som sitter ute i en park på julafton i en tunn jacka, möjligtvis vantar?? det e helt sjukt hur blind man är egentligen :O man bara blundar för andras liv....gömmer sig för faror! istället för att försöka hjälpa och uppskatta det man har...

svaren!

Vad anser ni om det demokratiska nya lagen, och har polarbjörnar rätt att använda morgonrockar?
Lollo: ää e de ett skämt eller ?
Jossan: jadu... det var ju en bra fråga...väldigt seriös -.-
1. Är ni bästa vänner?
BÅDA: JAAAA SJÄLVKLART ! xD
2. vad önskar ni er i julklapp?
Lollo: Högst upp på listan står en systemkamera !!!
Jossan: önskar mig faktiskt en bishon fresér (stavning??) en hund asså :P
3. vad ska ni göra på lovet ?
Lollo: Ska nog bara vara hemma och vara med kompisar tror jag, blir nog mkt mys!! :)
Jossan: Jag ska till Gambia en vecka, o typ nåra dar ner till eksjö :) sen bara vara hemma o träffa vänner ;)
4. är ni kära ?
Lollo: Hmm.. kan jag inte svara på.. känslor försvinner inte på en gång ..
Jossan: ähm...svaret på den frågan e nog ja....
Hur gammal är du din gamla skräcködla?
Lollo: Skräcködla ? hmm.. nej men jag fyller 15 om 9 dagar !! :D
Jossan: alltså en fjortis.... själv e man ju 15 o tre månader ungefär ;)
Hur länge har ni känt varandra? :)
Båda: Vi har känt varandra sedan sexårs och de borde vara 10 och ett halvt år sedan :)
Läget? (aa) :) <3
Lollo: Jo de e ganska bra faktiskt.
Jossan: det e väl bra ;) har bara förjävligt ont i halsen
eru singel eller? <3 puss
Lollo: aa, fast om du skulle frågar så neeeh...
Jossan: ja det e jag
Är ni tvillingar? och var i hyltebruk bor ni?
Båda: Niix men vi e väldigt lika både på insidan och utsidan faktiskt, alla säger fel på våra namn hela tiden -.-!!!!
Vi båda bor i Täby men jag (lollo) bor även i SOLNA !! :)
Hur gåre för er med killarna ? Har ni några killar på g ? 
Lollo jag vet att de e slut med dig och jonathan, hur gick de till ?
Lollo: Hmm.. de här blev jobbigt, men nej ja har ingen på g för de har precis tagit slut mellan mig och mitt ex och ja har inga tankar på att hitta en ny just nu.. Och hur de gick till har ni inte me att göra :P
Jossan: Ja, jag har en kille på g kan man väl säga, så det går väl bra :)
1. Om ni har haft ett förhållande, hur länge varade ert senaste?
Lollo:de varade i en månad och 8 dagar
Jossan; i drygt 2,5 månader
2. Josefin: är de sant att du är på G med TJ igen?
det har inte ni med att göra egentligen :) men ja, det lutar åt det hållet
3. Vart shoppar ni helst?
Båda: gina trinoc, bik bok, vero moda, H&M. alltså där det e snygga kläder men ändå billigt ;)
va betyder det ni har skrivit bredvid er bild??
Båda: Kärleken övervinner allt!!!
hoppas ni e nöjda med svaren vi har gett er ;) puss o kram // JL


svar!!!


tjooo :D jag o lollo tänkte svara på alla frågor idag ;) såååå nu får ni svar ;) mihihihi
puss! // J

Im so happy Im so glad that I got you

Jag mår great !!! förutom att jag spydde för en timme sen ungefär :/ men det gör inget för annars mår jag huuuuur bra som helst!! e så jävla glad att jag har dig igén <33333

måndag med stort M

Idag har varit en seg dag .... Har haft ont i huvudet och vart trött .. men men
Efter skolan åkte ja hem till mina små kusiner i Sollentuna och jag kom hem därifrån för en halvtimme sen. Vi har lekt och busat lite granna ;) det rolig är att de har visats sig att jag har samma humor som mina kusiner som är 9 och 5 år, HAHAHA men de bjuder ja på. Vi hade jätte mysigt och nu ska ja se på tv och sen gå och lägga mig för nu är jag riktigt trött :(
Imorn är det en ny dag och nya tag!
// L

dag 1- Om mig

Jag heter Louise Westin och fyller 15 år om en vecka.
Jag är en tjej som verkligen gillar att skratta och må bra. Jag har egentligen aldrig varit stark som person och har ofta ryckts med när de gäller grupptryck, men absolut inte idag! För typ 2 år sedan började jag bli stark och började säga nej och efter konfan i somras har jag verkligen hittat mig själv, nu är jag stark inom mig och ja har lärt mig att man inte ska gnälla ifall man inte gör något åt de.
Ifall mina vänner eller någon i min familj mår dåligt tar jag ofta på mig de och mår lika dåligt jag själv. Jag har aldrig varit tjejen som sitter tyst och själv i klassrummet utan jag är mer än av de som snackar och är social. Jag gillar att vara social och träffa nya människor, och ha kul helt enkelt.
Jag går sista året på Enhagsskolan i Täby och har ingen aning än vad jag ska söka för gymnasium. Jag är stabil i skolan, inte den bästa och absolut inte den sämsta, de går hyfsat.
Jag umgås mycket med mina vänner och familj, och jag bor både i Solna och i Täby kyrkby. Jag är intresserad av musik och de är lite de jag lever för.
hoppas ni är nöjda, ifall ni vill veta mer är de bara att fråga någonting!


// L

minns igår, lev idag, be för imorgon

J

Nu kör vi !

Vet att nästan alla gör de här just nu men ja e ganska taggad så nu kör vi !!  Jag börjar imorgon!
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – De här åt ja idag 
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick
// L

,

Sometimes I wonder where I've been
Who I am
Do I fit in.
Make believin' is hard alone,
Out here on my own
We're always provin' who we are
Always reachin' for the risin' star
To guide me far
And shine me home
Out here on my own
When I'm down and feelin' blue
I close my eyes so I can be with you
Oh, baby, be strong for me
Baby, belong to me
Help me through
Help me need you


andra advent

Idag är det redan anndra advent så nu är de inte långt kvar till jul!
Idag har jag hunnit med massa, tidigt åkte hela familjen hemifrån mot Sigtuna där vi gick på julmarknad. De var jätte mysigt faktiskt, kände att julstämningen behövdes.
Sedan städade jag och lina rummet och rensade alla lådor. de behövdes verkligen !!
Vi har till och med hunnit med en timme i kista centrum också med mammi, pekade ut lite julklappar som jag vill ha och sen testade jag och lina jeans och lite annat.  Sen har vi bara vart hemma och tagit de lungt och ska alldeles strax måla  naglarna och fixa lite till morgondagen.
Puss// L

tar ingen skit

nu har jag bestämt mig, jag ska gå efter min magkänsla! o som tur så är mina vänner gulliga o inte dissar mig för mitt val. det här känns rätt! bra! o vi får se vart det hamnar men som det ser ut nu kommer det hamna bra! <3 men som rubriken säger så tänker jag inte ta någon skit. för en gång skull tänker jag bara gå efter mina tankar! sen tänker jag absolut lyssna på folk om dem har nåt vettigt att säga! men jag tänker gå efter vad jag känner!
var bara tvungen att skriva av mig....

kram //J

Håll huvudet högt

.

soulmate

Har ni någon andra hälf, en självsfrende?
Jag tror faktiskt att de finns en eller flera själsfrender till alla även om de handlar om förhållande eller kompis kärlek. Jag har hittat mina, alla säger ju att man bara har en andra hälft eller en själsfrende men ja tror inte de, de e klart de finns flera.

De senaste året i mitt liv har jag hittat alla mina solstålar och en av de har följt med sen långt tillbaka men de här människorna får mig att må bra. De har förändrat mig till det bättre och jag vet inte någonsin hur jag skulle kunna tacka dem!  I år har jag verkligen träffat nya människor som har gjort intryck på mig och vissa har kommit närmre mitt hjärta än andra, men alla finns inom mig!
Jag vet inte hur jag ska utrycka mig ...  
Jag älskar er verkligen, jag har alltid drömt om att hitta vänner som ni och jag vill bara tacka för att ni finns för mig i alla lägen, vissa av oss har en bakrund som e antingen underbar eller hemsk men vi har klarat de ändå, vi har klarat att bygga våran vänskap ändå.
Vissa tycker säkert att jag e jätte töntig just nu men allt de här kommer från mitt hjärta, jag älskar er verkligen över alllt annat!! De är speciellt nåra av er som jag inte riktigt vet vad ja ska säga till, för ni e mina närmsta.
Nu inser jag hur mycket ni har offrat för mig och de är för mkt, en av er har till och med offrat ´sin bäst vän för mig och de ledde till att jag fick en ny vän som jag kommer ha resten av livet!
De är ni som får mig att gå upp på mornarna, ni lyser upp mina dagar!<3


JAG ÄLSKAR ER SÅ EXTREMT MYCKET !!



// L


Trött

Som jossan skrev igår så var vi i skolan hela natten för de var skollan och vi var ett gäng tjejer som skulle se på film men de var typ inga som lanade hela natten utan vi hittade på allt möjligt, jag sov ingenting först efter jag verkligen hade varit vaken ett helt dygn, sedan gick ja och la mig och sen kom min ängla mamma och hämtade mig  vid 7 och sen dess har ja sovit
Idag vet ja inte vad som händer, tror de bara blir en hemma dag med mamma faktiskt. Tror jag ska tjata med henne till kista så jag kan få peka ut  lite kläder som ja önskar mig,för nu e de ju bara 12 dagar kvar :)
puss// L

skol lan!!!

skooollan!!! :D haha vi e i skolan o ska vara här till 12 imorgon ;) snacka om att vi kommer vara döda^^ alla killar sitter o nördar sig med fifa medans nåra ser på film o andra har allmänt roligt :P haha <3

15 år o gravid?

hur skulle du känna om du var 14 år o gravid? gå in här o läs en tjejs blogg om hur hon klarade det

tips????

haaloj! :D idag ska vi sova i skolan :O :O haha ^^ det ska bli spännande att se ;) men det kommer säkert bli roligt! 
men men.. juste jag har panik!!! det e skolavslutning om typ två veckor och jag skulle sjunga en låt som heter viskar en bön men den e alldeles för mörk!!!! så va fan ska jag sjunga???? :O några tips??

kramis jossan

LdB ftw

hej! frågorna kommer besvaras förmodligen imorgon ;)

aaanywho, nu sitter jag med so:n i handen och har prov imorgon och kan NADA!!!! PANIK!!!

men men...jag har ett skitbra tips på ett läppbalsam för torra läppar (som jag själv använder) och det hjälper på en gång, dock måste du ha på det ganska ofta ;) haha

det heter LDB nånting :P ska visa en bild
 köp det på ica typ ;)

puss o kram jossan

Frågestund!

Nu kör vi igång en frågestund för att ni ska lära känna oss bättre, fråga vad ni vill och hur mycket ni vill och så svarar vi på det som inte är för privat !!
Ställ gärna frågor till oss båda, något måste ni vell vilja veta om oss eller hur ?
Vi kör frågestunden tills vi säger stopp, de blir antagligen på fredag eller något, så fråga på!!!!


Unikt !

JAG ÄLSKAR ALLIHOPA !!

De här smyckerna är skit fina allihopa och de finns många fler! Ni hittar dem här och alla smycken kostar under 100:-, Jag är heelt käär !! Nu är min önskelista på fylld :)
Det är en tjej som säljer alla de här smyckerna, hon är ca 19 år och gör alla smycken för hand!! Skynda er att köpa era favoriter för allt görs i ett exemplar!!
Puss // L

julkalender => priser! :D

här e det en tjej som har en julkalender på sin blogg och varje dag kan man vinna nåt nytt fint! låter inte det toppen?? :O då har du alla julklappar färdiga om du inte vill ha kvar dem till dig själv förstårs ;)

här e hon :)

jiihuuu!!...NOT

fy fan säger jag bara! fy fan fy fan! jag kommer seriöst dränkas snart i alla skolböcker!! och alla lärare tjatar på att vi har haft jättemycket tid till att skriva en uppsats, eller plugga till ett prov eller att göra en inlämning eller läsa en bok...ja ni förstår ;) men dem tänker ju inte på att man HAR ETT LIV också :O :O nån som håller med mig??? på fredag har vi ett prov på första världskriget som jag kommer få sämst på!! VILL HA MVG!! :P haha!
såjär känner jag mig just nu -.-

möörkt!

Det är ju lika mörkt ute när man går på mornarna som när man kommer hem!! De här suger !

Nu sitter jag och lyssnar på julmusik, för de är ju faktiskt 1 december idag! Fast jag borde plugga, men de ska ja göra snart..  Men nu är det bara 15 dagar tills min födelsedag som jag verkligen ser fram emot i år, har ingen aning om hur den kommer firas men ja tror de kommer bli med mina underbara vänner. Men vi får se hur de blir med det
Nu väntar min blåa pärm och Första Världskriget på mig, så de är vell bara att komma igång med de antar jag..
Jag just nu .. inte så jätte fin men de får duga!

Puss// L

RSS 2.0