I´m just an ordinary girl!

Det var länge sedan jag skrev här men vad ska man säga, jag lever livet istället!
Mitt sommarlov har hitills tillbringats mycket inomhus pga mitt jobb men också pga de dåliga skit vädret .. Men vad gör de igentligen när man har sommarlov och kan göra exakt vad man vill ?
Igår var de midsommar och den dagen började jag att tillbringa med min Mammi och Stefan på Skansen där vi satte oss need på en filt och åt picknick, de var extremt mysigt !! Sedan var de dags för hemfärd och då blev de god mat här hemma istället :)
Kvällen slutade grymt hemma hos mitt hjärta Linda, en grymt bra planerad fest och alla hade hur kul som helst!
Jag och Linda somnade gott vid 4 när hela huset var städat och vi planerade en frukost på Donken men de var ju såklart stängt när vi vaknade.
Nu sitter jag höär och är nyduchad och ska snart bege mig  till Åkersberga där jag ska fira min Älskade Jullan som fyller 16 idag ! :) Efter de får vi väl se vad som händer om de bir ännu en fest eller en mysig hemmakväll !
Min Fina Mammi med blomma i håret



Denna lilla get hade rymt och ville gärna åt våran picknick

jag

Hoppas ni hade en bra midsommar för de hade jag ♥

Kram Louise♥

Hihi

I ÅR HAR DU:   Lärt känna en ny vän: Det e klart :) Fått ditt hjärta krossat: ja Träffat någon som förändrat ditt liv: inte direkt Fått reda på att någon har pratat om dig: Hahahaha äh ja :p Kysst en kompis: Ja BLANDAT:   Vill du ändra ditt namn: Nej Vad gjorde du under din förra födelsedag: Middag med familj Vilken tid vaknade du idag: klockan ringde 9 Vad gjorde du igår runt midnatt: sov, skulle upp o jobba Någonting som du längtar till: England! Senaste gången du träffade din pappa: nån timme sen En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: En del saker :) Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Haha Japp Vad gör dig irriterad just nu: Folk som ljuger Långt eller kort: Långt! Vad gillar du gällande dig själv: att jag e glad :) DIN FÖRSTA: Operation: har inre gjort nån Piercing: Öronen, typ 6 år sen Tatuering: Har ingen ;) Bästa vän: Sabina Sport: Dans Husdjur: Hamster Vaccination du minns: Haha när jag svimmade :p Förälskelse: För några år sen :) Alkohol du drack: Ähm... den som visste ;) VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET? Läppar eller ögon: ögon Kramar eller pussar: Båda! Kortare eller längre: Längre RomanI ÅR HAR DU:   Lärt känna en ny vän: Ja kan man säga? Fått ditt hjärta krossat: Nej Träffat någon som förändrat ditt liv: Nej inte riktigt.. Fått reda på att någon har pratat om dig: Hahaha öh ja, varje dag i tidingarna.. Kysst en kompis: Ja! BLANDAT:   Vill du ändra ditt namn: Nej, men kanske Kissie..? Haha! Vad sägs om Bajssie..? Vad gjorde du under din förra födelsedag: Förra? Var ute på krogen med Rosanna! Vilken tid vaknade du idag: 08:30 typ? Vad gjorde du igår runt midnatt: Haha, festade och shotade galet! Någonting som du längtar till: Åka utomlands! Senaste gången du träffade din pappa: Några timmar sen hehe! En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Haha jadu.. Inte mycket, men jag skulle inte vilja bo här i Sverige iaf! Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Jodå! Vad gör dig irriterad just nu: Folk som så gärna tror på rykten, tröga männsikor.. Långt eller kort: Långt! Vad gillar du gällande dig själv: Kreativ, alltid glad och snäll! DIN FÖRSTA: Operation: Bröstoperation. 19 år gammal. Piercing: Öronen såklart. Tatuering: Nacken (rosett). Bästa vän: Vet inte. Sport: Fotboll. Husdjur: Hund. Vaccination du minns: Haha ingen aning. Förälskelse: Ojoj haft många, Jesper Jansson i sköndalsskolan! Alkohol du drack: Hembränt VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET? Läppar eller ögon: Läppar. Kramar eller pussar: Kan inte välja.. Kortare eller längre: Längre!! Romantisk eller spontan: Spontan. Tatueringar eller piercingar: Tatueringar helt klart //J

Shopping!

img_1005 (MMS)

Åh herregud vilken dag! Föret jobbat i tre timmar sen åkte jag o Lollo till Sollentuna centrum för att shoppa! Jag hittade en jättesöt långklänning från h&m, men Lollo hittade inget. Så vi drog till kista centrum och där hittade både hon o jag kläder! Det kanske kommer en bild sen på det jag köpte ;) vi får se. Puuss // J


Underbart väder?

Fy fan för Sverige just nu! Det är väl fortfarande juni, så vart tog värmen och solen vägen? Tänk om det är samma väder i England? juste det har jag glömt att berätta, om fem dagar åker jag och Sabina till Brighton i England på språkresa i tre veckor. Vi ska på hos en värdfamilj hela tiden och det kommer att bli massa bad, fest och shopping! Det ska bli riktigt härligt att komma bort från Sverige, inte bara på grund av vädret utan det ska bli skönt att komma bort från alla människor också. Men nu måste jag fixa mig, ska dra till jobbet -.- Puuuuss // Jossan

lazy day

Ibland måste man få ha lata dagar. Idag vaknade jag runt elva, käka frukost och såg på "love and other drugs", den är verkligen värd att se! I alla fall, sen drog jag ut och sprang, gjorde styrka, duscha och sen åkte jag o handla med mamma. Så jag har haft en ganska skön dag ändå :)

Love me

Åh jag bara älskar den här tröjan! Snyggt med massa guldarmband och antingen jeans eller jeansshorts!
//Jossan

Dööööööd

img_0889 (MMS)

Jag e helt slut! Idag var jag o em ute o sprang men jag fick jävla skavsår så jag fick gå sista biten barfota :'( fast sen gjorde vi massa styrka utan dumma skor :) men nu ska jag sooova för ska upp tio o jobba ;) Puuss // Jossan


jossan tipsar

Just nu sitter jag och ser på Plain Jane, det handlar om tjejer som har en big crush på nån kille. och det här avsnittet är det en tjej som har känslor för sin vän, och då kom jag att tänka på att det fallet händer nog ganska ofta. såååååå därför tänkte jag att om nån av er har känslor för sin vän tycker jag att ni ska SATSA. Om ni är så nära vänner ska ni kunna prata om allt. Och OM det inte skulle vara ömsesidit kommer det gå bra ändå. Allt kommer bli normalt efter ett tag igen. Så tveka inte utan berätta bara exakt hur du känner och hoppas på det bästa :)

Lycka till tjejer!
puss

romantic rebel

köpte en tröja igår på rean, den här fast grå :) passar till ett par jeansshorts eller svarta jeans

tagen från en annan blogg


sorry

hej snyggingar! asså shit vad dålig jag e på att uppdatera, men jag ska försöka att bli bättre.
de här dagarna har jag jobbat, varit med kompisar och från i fredags bott hos emelie eftersom mina föräldrar e i Italien :)

Igår drog vi på nån fest i kyrkbyn med faktiskt ganska härligt folk :)  så idag e vi heeeelt döda :p klockan e redan tre va fan och vi ligger fortfarande ofixade och oduschade, men vad gör det när det e söndag och regn ;)

Amanda o Emelie på tåget mot kyrkbyn ;) hahaha
//Jossan

Nu e de slut ..

Nu är min fina tid med er slut ..
Igår var de avslutning och ja kan ärligt säga att jag var en av dem som grät mest under vårt tårtkalas ..

Att få stå i korridorerna en sista gång som varit mitt "hem" de senaste tre åren gjorde ont, ja visste inte vad ja skulle ta mig till när ja insåg att ja inte kommer se alla era leenden varje dag ..
Ni är som min familj, och till vårt hem har man alltid kunnat rymma när man har problem eller när man har varit riktigt glad över något .. För när man kommer dit så finns de alltid någon som kommer springades och ska kramas och man möts alltid av glada ansikten och "dåliga skämt".

Jag har iallafall rymt till vårt fina hem Enhagen med mina problem och försökt att dölja dem där men nu finns de inget mer Enhagen .. för oss iallafall..

Min fina klass, vi var tönt klassen redan när vi började i 7an .. men vi har byggt upp oss måste jag säga, att säga hejdå till er är nog svårast för vi har kommit varandra så oerhört nära..
Jag kommer aldrig glömma vår failade resa på båten i början av 9an eller vår tältning, eller någon av våra tusentals klass låtar ..
NI ÄR BÄST!

Med er kan man alltid skratta och gråta utan att någon dömmer än ..
Ja kommer sakna er, varenda en .



Från eran Lojsan ♥

sommarlov!

Tja! Igår fick vi sommarlov! Det var nog den hemskaste avslutningen någonsin, alla satt och grät typ hela tiden! Fast i kyrkan var det superfint (även fast alla grät), jag sjöng en låt till min klass som heter "finaste någon kan få" och sen var det massa andra solon.
Efter kyrkan åkte alla nior till skolan igen och fikade med lärare och föräldrar och sen samlades varje klass för sig med sin mentor, och min mentor i alla fall sa jättefina ord till oss! Till sist fick vi våra böcker som alla i klassen har skrivit i. FY FAN vad jobbigt det var att läsa den! Så många fina saker dem skrivit till mig. Allra sist fick vi se ett bildspel som en tjej hade gjort, det var bilder från 7an och upp till 9an. Superkul!
Men det var inte slut än, alla nior drog hem och fixade iordning sig, sen drog alla till ängsan och bada och grilla o så, vi hade skitkul! Jag och tre tjejer tog sen ett nattdopp prick tolv ;) hahah. det var faktiskt skitvarmt i vattnet, det enda problemet var när man skulle åka hem, jag fick åka i blöt bh... ^^ haha
Om ni undrar varför jag är uppe såhär tidigt är eftersom jag ska åka till mitt jobb alldeles snart. så puss på er! Jag lovar att berätta om hela förra veckan när jag kommer hem! (om jag hinner)
förra veckan
puss // Jossan

summer

H9vwgaouuhskdnsyaa_largeTumblr_lmdnueavyn1qjq6mzo1_500_large
Tumblr_lmaztcokkz1qhfjido1_500_large
Tumblr_lmbvxwqbr51qgi35zo1_500_largeTumblr_lmdnocvi6r1qg2gzpo1_500_large
// Jossan

härlig dag!

Vilken skön dag det här har varit, börjar med en springrunda ute i skogen (vaaarmt!) och sen chilla hemma, och sist fira morfar med hela släkten! Varit supermysigt!
Det märks verkligen att det är sommar nu, skitvarmt, stekande sol och shorts!
//J

this is what I made of


ny mail

Äntligen skaffat en ny mail! [email protected]

let´s jump for joy

Alla från bikbok.com
// Jossan

lev livet medan du kan!

Sorry att vi inte bloggat de här dagarna men de är pga att vi är lediga och vi lever livet helt enkelt!
Igår åkte vi in 4 styckna till stan för att käka middag, de blev mycket skratt som de oftast blir när vi 4 är med varandra,  Sedan drog vi oss mot spårvagnen och hoppade på den mot Grönalund.
När vi kom dit mötte vi fler vänner och sedan ännu fler som ställde oss vid stora scenen och väntad på Petter och September som skulle ha sin konsert.
Konserten var skit bra verkligen och de var ca 20 000 personer på grönan så de var lagom trångt.. När de var slut drog vi oss mot innerstan för att ta oss hemmåt, men vi hamnade på Donken och satt där en halvtimma. Jag och Joss kände inte för att hänka med de andra till Täby så vi gick mot kungsan och fick även Emma med oss.
Det slutade med en härlig timma mitt i vimlet av något "jippo" i kungsan med musik och brända mandlar.
En härlig kväll helt enkelt !!

Ursäkta för dåliga bilder, men de e tagna med iphone.





puss// lollo !

RSS 2.0